MistMiav
61 sostenitori
Серце злодія, частина 12: Цукерка

Серце злодія, частина 12: Цукерка

Nov 24, 2022

Софія штовхає його до столу, принагідно розв'язуючи вузол на своєму комірі. Раміро важко дихає і відчуває сідницями стільницю. Збирається зверху. Софія кладе руки по обидва боки від нього і цілує – жорстко і наполегливо, як Рам й мріяв. Він стогне їй у губи, допомагаючи з гудзиками, розорює кофту та проводить пальцями по її сосках, відчуваючи, як його губу кусають до крові у відповідь. Він плавиться від задоволення і мені її груди. Софія відривається.

— Сьогодні, бачу, у тебе було мало роботи?

— О богине, розмови про роботу — найстрашніше покарання під час сексу… Так, Клідо пішов по справах… І я замкнув двері, тож він точно не побачить, що я роблю на його столі. Продовжуй, будь ласка…

Його шию кусають. Він провертає соски і спускається руками нижче талією, з усією своєю пристрастю обмацуючи чуже прекрасне тіло.

Руки Софії стягують із нього сорочку, губи спускаються нижче, і вона цілує його груди, кусає соски, опускається нижче.

І сміється. 

Хтось наполегливо стукає у двері.

— Бля… бля, бля, бля… — панічно шепоче Раміро, намагаючись одягнутися за пару секунд. Софія підходить до дверей. Дракон відскакує від столу і задкує до вікна.

Двері відчиняються. За нею стоїть похмурий Клідо. Вочевидь він й так зрозумів усе по звуках.

— Мій. Гребаний. Стіл, – загрозливо шипить він, відсуваючи Софію і прямуючи до Раміро. Той панічно піднімає руки, не встигнувши застебнути сорочку повністю.

— Я залишив тебе, сволота, на півдня. На якихось півдня. І що я бачу? Бля-ять. Блядство. Ось що бачу.

Раміро ковтає.

— Геть. Геть із мого кабінету. Я не хочу тебе бачити до завтра, – Клідо прикриває рукою лоба, і Раміро раптово розуміє, що в того мігрень.

Намагаючись не видавати зайвого шуму, він обходить Клідо по колу і вислизає з кабінету, закриваючи за собою двері.

Щоки горять.

Ti piace questo post?

Offri un caffè a MistMiav

More from MistMiav