WAS media
254 supporters
Стадіон та стадіон.

Стадіон та стадіон.

Jun 18, 2023

У вчорашньому випуску про історію красномовства ми не хотіли оцінювати ораторські здібності п'ятого та шостого президентів - у цьому було б більше політики, ніж історії.

І ми так і зробили. Тих, хто в коментах стверджує, ніби би назвали Зеленського "великим оратором", просимо навести відповідну цитату з випуску.

Розповідь про нинішнього президента наприкінці відео - це про інше. Про те, що сама історія дала Зеленському як лідеру держави, що воює, найвищу трибуну, на яку дивиться весь світ. І що в цей момент вже не має значення, що раніше казав Зеленський-політик та наскільки він володіє ораторським мистецтвом. І що його слова не важили б нічого, якби країна не билася з окупантами, і якби сам він у найважчі моменти був не в Києві, а у Варшаві, як писали російські пропагандисти.

Хочете порівняти Володимира Зеленського та Петра Порошенка як ораторів? Згадати їхній батл на стадіоні? Навести приклади промов Порошенка, які можна назвати історичними? Або поміркувати, яким би він був президентом-оратором у 2022 році? Лишайте коментарі тут, а краще - під відеоhttps://youtu.be/sI2_0OHqEuk

Enjoy this post?

Buy WAS media a coffee

More from WAS media