Tudatos Teremtés Kihívás - 3. Nap

Jul 03, 2021

3. lépés

Tudatosnak kell lennünk egész nap.

Mivel a gondolatainkkal teremtjük meg az életünkben bekövetkező eseményeket, ezért nagyon fontos, hogy megtanuljuk irányítani az elménket. Minden pillanatban gondolunk valamire, gyakran játszunk le különböző helyzeteket, párbeszédeket gondolati szinten. Lehetnek ezek múltról szóló jelenetek, jövőbeli szituációk vagy akár teljesen fantáziavilágban játszódó események, teljesen mindegy, ezek teremtik meg az életünket. Ezért nagyon fontos, hogy a rossz, negatív, nem a céljaink irányába mutató forgatókönyveket, pozitív és hasznos jelenetekkel helyettesítsük. 1000 alkalommal képzelhetjük el, meditációban vagy alvás előtt, hogy álmaink valóra váltak, ez nem fog megtörténni, ha a napközbeni káros gondolatainkkal elpusztítjuk a teremtés ezen gyönyörű magjait.

Tehát figyeljük meg a gondolatainkat és ha azok konfliktusba kerülnek a vágyainkkal, akkor azonnal zárjuk le őket és helyettesítsük a vágyainkkal kapcsolatos örömteli jelenetekkel.

Ha szeretnéd, hogy személyre szabottan segítsek Neked, akkor az egyéni tanácsadásra itt tudsz jelentkezni https://www.buymeacoffee.com/tudatosteremtes/e/33625 ingyen vagy meghívhatsz egy online kávéra is. 😊

Enjoy this post?

Buy Tudatos Teremtés - Tudatosság, Meditáció, Manifesztáció a coffee

More from Tudatos Teremtés - Tudatosság, Meditáció, Manifesztáció