Diana Şoşoacă îi ceartă pe părinţii româ ...

Diana Şoşoacă îi ceartă pe părinţii români: „Vă omorâţi copiii! Băieţii au ţâţe, că le daţ

Nov 30, 2022

Senatoarea Diana Şoşoacă a participat la emisiunea online a lui Luis Lazarus, pe canalul investigatorului, numit Zeus TV, şi a lansat o tiradă la adresa părinţilor care cumpără produse alimentare din hypermarketuri, susţinând că aceştia îşi otrăvesc sau chiar "îşi omoară" copiii.

Diana Şoşoacă este cunoscută pentru ieşirile sale cel puţin neconvenţionale şi pentru teoriile conspiraţiei pe care le lansează, iar ultima sa ieşire nu a făcut excepţie, de data aceasta ţintele fiind lanţurile de hypermarketuri, dar şi părinţii români care aleg să cumpere produse alimentare din astfel de magazine.

 

Senatoarea susţine că aceste produse sunt otrăvitoare şi că, în urma consumului de carne de pui din hypermarketuri, băieţilor le cresc „ţâţe”. Şoşoacă nu a precizat dacă astfel de efecte nocive, sau altele, apar şi în cazul fetelor care consumă puii din comerţ, dar recomandă tuturor părinţilor să cumpere doar alimente „de la ţărani”.

„Ce căutaţi, bă, în hypermarketuri, să vă nenorociţi propria naţie? Să vă omorâţi copiii? Vă întrebaţi de ce băieţii au ţâţe? Că le daţi porcării din supermarketuri. (n.r. Luis Lazarus intervine şi precizează că de la puii injectaţi).

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

Enjoy this post?

Buy Sustinatori Diana Sosoaca Romania a coffee

More from Sustinatori Diana Sosoaca Romania