Ionuț SMM
2 supporters
1 Mai ne-muncitoresc

1 Mai ne-muncitoresc

May 01, 2022

Neața la toată lumea!

Poftă la cafea influencerilor mei suporteri ✌️😁.

Buy me a coffee .... Why ? Why not?!!!

De la o vreme stam cu toții cu nasul în displaieee, că sunt de telefon, de PC, de aragaz de ce ori toți suntem acolo, cuprinși de vraja informației.

Și cum eu sunt genul care vreau sa fiu acolo unde este activitate, nu de mult... am intrat în brazdă să zic așa...

Pandemia mia mia mia, mi-a deschis noi orizonturi pe care trebuie sa le transform in oportunități.

După un scurt brainstorming eu cu mine, am zis ok.... e momentul sa ne bagăm tare pe conținut..... Și uite așa m-am apucat de treabă și am devenit cum se spune acu... Creator de conținut 😁

Uite-mă aci

Invesitind din ce in ce mai mult dorința de a aduce informații noi și utile, dar și alte investiții, am ajuns sa și cont de buy me a coffee, și nu este nimic greșit să valorificăm prin intermediul unei cafele, anumite informații pe care poate le căutăm de multă vreme.

Partea de scris, articole pe blog, treabă asta nu ar fi fost posibilă fără mentorul meu sa zic așa, epxerimentat in ale blogăritului, Arh. Mihai Pavel, care este și un aprig susținător, care deseori dă cu cafeaua în displayul telefonului meu 😁.

Blogul meu nu ar fi putut exista, tehnic vorbind fară sprijinul unui bun prieten, Cornelius , zis și Cornelius Design Digital Art, nu mă întrebați despre el pentru că nu vreau sa vă vorbesc nimic despre el! El doar mi-a făcut blogul, dacă vă interesează ce face Cornelius asta și ce chipuri trage in poze, va uitați la el pe Instagram sau pe insta cum ii tot zice, oricum ..e dat naiba....știe să facă de toate... Inclusiv un decor de podcast 😁

Ce podcast ?!

Cum adică ce podcast ?!

Podcast Studio Office Kolectiv care va începe în curând și bine ar fi să fi deja acolo abonat că să primești notificare când o să fie startul.

Bine hai îți las aici un link 😁

https://youtube.com/channel/UCVp6ncN4pirAmOqJfivoRiQ

Enjoy this post?

Buy Ionuț SMM a coffee

2 comments

More from Ionuț SMM