Едно кафе с Лу ☕️

Едно кафе с Лу ☕️

Jan 30, 2022

Може би е малко. И нямам представа, колко от Вас биха подкрепили момичето от вълните, което не спира да следва своите буреносни мечти. Но все пак съм тук. И като един млад, независим и целеустремен артист ще се радвам ако подкрепите нещата, които изразявам под една или друга форма.

Buy me a Coffee е платформа, не толкова популярна у нас, която се фокусира върху авторите на съдържание, артистите и хората на изкуството (* на принципа на Patreon), с малката разлика, че може да подкрепите любимите си автори еднократно, без да е необходим месечен абонамент и то на напълно символична цена от едно кафе.

За някои това може да е смешна цена, но вярвайте ми един артист би се радвал да сподели цената на едно кафе, създавайки, това което може. В моят случай да пиша. Всяка една закупена виртуална чаша кафе за мен, е в подкрепа на всеки един от бъдещите ми проекти и тяхното реализиране.

Също така тук периодично ще обявявам информация свързана с предстоящи мои проекти, идеи или просто ще споделям текстове, които бих искала да достигнат до Вас на чаша кафе.

Благодаря на всички, които все още следват вълните ми и са тук за да ме подкрепят. 🌊

Enjoy this post?

Buy Лу Георгиева a coffee

More from Лу Георгиева