Ep. 3 - Dashuria, si dhe pse? - Hoxhë Ek ...

Ep. 3 - Dashuria, si dhe pse? - Hoxhë Ekrem Avdiu

Jan 26, 2021

Secili që komunikonte me të, secili që kishte punë me të, e fitonte pështypjen se ai ishte person me më rëndësi në jetën ose vëmendjen e të Dërguarit, Muhammed ﷺ

https://youtu.be/zhXP7m23qkU

Enjoy this post?

Buy Përkujtuesi Ditor a coffee

More from Përkujtuesi Ditor