Ovidiu Roman
14 supporters
Nu e nimeni mai real (song story)

Nu e nimeni mai real (song story)

Mar 18, 2023

Povestea acestui cântec a început în anul 2018, când căutam să îmi formez un anumit „ritm” în relația cu Dumnezeu. Îl descopeream pe El ca Tată, și experimentam felul în care mă iubește, și îmi vorbește. Am aflat pe parcurs că un anume ritm oferă o anumită stabilitate, dar e nevoie și de flexibilitate pentru a fi spontan din când în când, deoarece El vorbește „când într-un fel, când într-un altul”.

Cântecul face parte din seria de cântece din interpretarea din alte limbi, unde contribuția Nataliei a fost de foarte mare preț.

Interpretarea cântecului a fost făcută de Andesa, iar ceilalți colaboratori pentru proiect au fost: Angi Sabău, Alexandra Durgheu, Lois Balogh, Luca Balogh, Sami Buțincu, Filip Buțincu, Marian Lăpușan, Geanina Roman, Petra Gabor.

Este vorba de a trăi în realitatea Lui. Noi, ca oameni, vedem doar în parte, vedem limitat. Dar El, care este stăpânul Universului, vede până în cel mai mic detaliu. Este o bătălie constantă în a ne alinia gândurile noastre la gândurile Lui. Dar, atunci când te ancorezi în promisiunea Lui, și anume că este mereu cu tine, ți se schimbă perspectiva. Ce poate fi mai minunat decât să trăiești la fiecare pas cu Creatorul tău? Să vezi lucrurile cum le vedem El, să vezi vindecare cum o vede El, să îți vezi relațiile cum le vede El, și lista poate continua. E o schimbare de paradigmă. Dumnezeu nu este un fel de „duh al lămpii”, care vine în ajutorul nostru doar când „îi cântăm laude”, sau când postim, ca și cum l-am putea îmbuna cu ceva. Nu! El e cu noi, e în noi.

Se mai pot spune foarte multe lucruri despre umblarea cu Dumnezeu. În Romani, capitolul 8 se regăsește mult acest mindset.

Cântecul se poate asculta aici:

Youtube Spotify Youtube Music Apple Music

Enjoy this post?

Buy Ovidiu Roman a coffee

More from Ovidiu Roman