Ovidiu Roman
14 supporters
Ești izvor de apă vie (song story)

Ești izvor de apă vie (song story)

Mar 11, 2023

În anul 2018, mă regăseam într-un moment în care îi cântam lui Dumnezeu. Deja îmi formasem un obicei din a încerca să cânt despre lucrurile care îmi veneau pe moment, fie despre persoana Lui, fie despre ceea ce face El, fie despre cum Îl văd eu. Dar mai era un lucru pe care îmi plăcea să îl practic extrem de mult. Devenise pentru mine un fel de ancoră de câțiva ani, un fel de „ritual”, aș putea spune. De când am început să cunosc mai mult persoana Duhului Sfânt, prin anul 2016, am învățat din cărți, predici, oameni, că El are un limbaj prin care ne vorbește. Iar eu am vrut să descopăr acel limbaj. Începeam să mă rog într-un mod inspirat, mă rugam în alte limbi, până am descoperit că pot și să cânt în alte limbi. Cu alte cuvinte, construiam niște progresii de acorduri simple la chitară, și cântam în alte limbi. Sentimentul e de nedescris. Am avut însă privilegiul de a cunoaște pe cineva care avea darul interpretării acestor limbi, și mi-am făcut curaj să îi trimit înregistrări cu ce cântam. A fost copleșitor după ce citeam interpretarea lor. Așa s-a întâmplat și cu cântecul „Ești izvor de apă vie”..

Cântecul am început să îl „modelez” după ce am primit interpretarea mesajului. Un mesaj despre odihnă, pace, reîmprospătare, care a fost ca un reminder din partea lui Dumnezeu că El este prezent indiferent de orice. El este încă acel nor răcoros pe timp de zi, și acel far care mă luminează în noapte, și mă ghidează. El este adăpostul perfect (Psalmul 91), Cel care a suflat viață în mine.

Cred că răspunsul cel mai autentic ar fi să îi răspund în închinare, prin viața mea, prin gândurile și emoțiile mele. Să mă las cuprins de pacea Lui!

Cântecul se poate asculta aici:

Youtube Spotify Youtube Music Apple Music

Enjoy this post?

Buy Ovidiu Roman a coffee

More from Ovidiu Roman