Martha Loda
4 supporters
Розклад стрімів на 19-25.06

Розклад стрімів на 19-25.06

Jun 19, 2023

Перш ніж перейдемо до розкладу на цей тиждень, мушу повідомити: окрім всіляких ГРЗ, кон'юктивітів та інших неприємностей, які заважають проводити стріми, в мене зараз непростий період на психотерапії. Війна вдарила по всіх по-різному, і я не виняток. Тому я не завжди зараз маю час і сили проводити стрім, і найближчі тижні, а можливо пару місяців розклад буде мінятися і якісь стріми будуть випадати частіше, ніж зазвичай. Також, я б хотіла проводити екскурсії, але зараз не дуже маю змогу проводити кожного разу підготовку, тому після цього тижня таки буде перерва. За всіма оновленнями (і чи буде взагалі стрім) пильнуйте в тг: https://t.me/boringstream Твіч поки працює норм, то він, як завжди, тут: https://www.twitch.tv/ormirian

В вівторок о 19:00 екскурсія. Про найдавніші поселення кам'яної доби на території Львова ми вже поговорили. Цього разу продовжимо розмову, тепер про неоліт, коли люди опанували землеробство. тваринництво і кераміку, і навіть енеоліт, в якому люди почали виготовляти предмети з міді. І звісно, буде відповідь на питання, яке мабуть цікавить багатьох: чи доходили трипільці на наші терени?

https://youtube.com/live/OzYForKTYDU

В середу о 15:00 треті Герої. Мутаре змогла перемогти Ордвальда і ще одного лорда. Ситуація переламана на нашу користь, але карта дуже велика, тому попереду ще є трохи роботи. Цього разу завершуємо кампанію Кров дракона.

https://youtube.com/live/nGQjpkoqoXY

В п'ятницю о 15:00 Острів. Мартівці Нові потроху розростаються. Виробництво стає дедалі успішнішим, гроші прибувають, хоч і не без позик. Стадо корів вже досить велике, щоб почати обробляти шкури. Будемо збільшувати стада, шити чоботи, торгувати залізом і заводити нові промисли.

https://youtube.com/live/B3J5m8xQes0

В п'ятницю о 20:00 настолка. Нам сподобалося грати в настолки на стрімах, тому цього разу спробуєм зіграти ще раз в економічну стратегію Brass Birminghem. Зануримося в епоху британської Індустріальної революції, будемо будувати канали і залізниці, шахти, фабрики і мануфактури, і звісно ж пивоварні. Минулого разу Макс виграв, можливо цього разу мені вийде взяти реванш!

https://youtube.com/live/6sRdDWLDsEQ

В суботу о 15:00 Сталкер. Перше проходження Сталкера почалось. Я пройшла кілька бічних місій, але все ще не повністю зрозуміла, що тут і як. Тому на цьому стрімі будемо розбиратися далі.

https://youtube.com/live/ogL9MZQDszM

Нічого не обіцяю, але сподіваюся, що хоча б частина з цих стрімів зможе відбутися.

Enjoy this post?

Buy Martha Loda a coffee

More from Martha Loda