Első poszt

Jan 15, 2023

Sziasztok!

Először is gondoltam, adok egy kis helyzetjelentést a dolgok jelenlegi állásáról. :) Ugyan a fő tevékenységem most a legújabb könyvem, a Holtak Világa - Küzdelem körül zajlik (marketing, rendelések kezelése, honlap kezelése, stb), amikor időm engedi, tervezem a folytatás (Holtak Világa - Menedék) cselekményvázát, illetve írok egy kiegészítő kötetet Holtak Világa - Bolyongás címmel.

A Menedék cselekményváza az első fejezetekre már aránylag szépen ki van dolgozva, de ez egyelőre még alakulhat, módosulhat. Jelenleg úgy számolom rá az időt, hogy az írása leghamarabb április végén-május elején kezdődhet el. Bár sok minden bizonytalan a sztorival kapcsolatban (a kulcs momentumokat leszámítva), annyit már most elárulhatok, hogy ott folytatódik, ahol a Küzdelem sztorija véget ért.

A Bolyongásról pedig egyelőre annyit árulnék el, hogy jórészt a Holtak Világa - Küzdelem cselekményével párhuzamosan fog játszódni. És az új karakterek mellett fel fog tűnni egy-két olyan szereplő, amelyikkel más könyvben már találkozhattatok! Jelenleg a nyers kézirat kereken 30 A/5 oldalt számlál.

Ja és további hír, hogy dolgozom a Holtak Világa - A jóslat, Kozma András naplója és a Holtak Világa - Küzdelem e-könyv változatán is!

Enjoy this post?

Buy Dávid Lengyel a coffee

More from Dávid Lengyel