Eridj 6. nap

Eridj 6. nap

Dec 13, 2022

Eridj 6. napja (2022 Dec 12) a Konggal való ismerkedésről szólt.
Ez a dolog nem úgy nézett ki, hogy kapott egy töltött Kongot (amit még soha nem látott korábban életében) és azonnal elkezdtem számára kellemetlen dolgokat bevinni a képbe, remélve, hogy a kajakutatás majd leárnyékolja, mert egyrészt valószínűleg nem sokat érnék el vele, másrészt a Kongtól is elveheti a kedvét.
Szóval - ha van rá lehetőségem, most pedig van - először "értéket" kreálok az akárminek, amit használni akarok, legyen az egy labda, játék, kong.

Összesen 2 Kongos alkalmat tartottunk délután (3-at szerettem volna, de nem volt elég időm tegnap) és egyáltalán semmi túl kellemetlen nem történt közben, nem értem hozzá, nem akartam pórázt rácsatolni, stb. Csak a jelenlétemet, mozgásomat kellett elviselni.Sőt, még szobaszervízt is játszottam neki. :)Emellett semmi egyebet nem terveztem a napra, előző nap ment ugyanis ki a box az életteréből, nem akartam ennél nagybb terhelést azonnal.
A második éjszaka box nélkül így is megint kicsit sirdogálósan indult, de most már nem kapott rágcsát elalváshoz (nem akarok ebből rendszert), le kellett magának gyűrie a frusztrációt, amit meg is oldott egy jó 8-10 perc alatt.

Következő napi programban lesz egy kis érintéshez és közelséghez szoktatás, meg talán valamennyi szociális interakció más kutyával itthon, akár a nappali felfedezésével is, ha már mer kijönni körbenézni (az ajtó már nyitva áll). Ha nem, akkor az csúszik szerdára, nem sietünk.

Enjoy this post?

Buy KutyaRehab a coffee

More from KutyaRehab