Новолуние в Дева, 15.09

Новолуние в Дева, 15.09

Sep 12, 2023

Този 15.09 за мнозина от нас ще е като получаване на свидетелство за завършено образование. Влизане в нов етап от развитието ни - вече знаещи и можещи, вече успяващи. Естествено, който успява, който печели позиции, пари, по - високо ниво, той знае, че колкото по - нагоре се качваш, толкова повече има за научаване, за усвояване. И удоволствието е повече, защото знаеш защо го правиш. Знаеш, че животът е игра, приключение, картина, която създаваш на първо място ти. И да, ясно си даваш сметка, че не си безгрешен, не си съвършен и никога няма да бъдеш. Но това е добре, защото ти носи свобода и пространство да се развиваш, да се откриваш, да се преоткриваш и да се наслаждаваш на процеса.

В следващия месец ще имаме доста поводи за радост и приятно удивление колко бързо, неочаквано нещата се нареждат в наша полза. Търсещите работа или сътрудничество, съдействие за свой важен, желан делови, обществен проект, ще бъдат насърчавани и улеснявани от съдбата. Появяват се подходящите партньори, идват нужните пари, възстановяват се проекти и партньорства, на които най - сетне им идва времето. Говорим за професионална дейност, но и за социални процеси в икономика, политика, обществен живот. В голямото разместване на пластове можещите, почтените, достойните си заемат местата, от които в пъти нарастват ефективността и градивността на тяхната дейност. Не отлагайте, мили хора, поемете подадената ръка на Фортуна, вземете шанса, идващ при вас. Дори и да не се чувствате готови или уверени, ще се справите. Ще получим подкрепата на колеги, на авторитети, на публика, дори на елити, на ръководители, но най - важното е, че ще бъдем водени и насърчавани от душата си. От силата на доброто си намерение да допринесем със своето на общото, на цялото. Да, мнозина от нас ще имат големи съмнения и липса на вяра в себе си, в своите способности, липса на доверие към другите, към това, че е възможно идеята, планът да проработят, ще има обостряне при мнозина на психически и емоционални комплекси, ще има повишена уязвимост на тялото, емоциите и ума към масови заблуди и илюзии. Няма да се мине без съживяване на минали социални и лични кризи и плашила. Важно е да вземаме решенията си за своите финанси, своето здраве и своите действия самостоятелно, да не даваме обещания, да не приемаме необмислено или под натиск предложения и ангажименти, които не желаем нито да поемаме, нито да изпълняваме.

Всичко опира до вътрешната ни стабилност и устойчивост - имаме ли ги, изграждали ли сме ги в себе си или не. Защото е дошло времето да вземем решения и да приключим окончателно с дългогодишни дългове и зависимости към хора, институции, родови сценарии и лични слабости в човешката ни природа. Да грешиш не е фатално, да падаш и да си на дъното не е завинаги. Нужно е просто да се изправиш, да приемеш фактите такива, каквито са. И да избереш да опитваш отново, докато тръгнеш напред. Каквото и да си преживял, каквото и да сме преживели като хора, като общество, като човечество, то има своя смисъл и своята полза. Оцелели сме. Живи сме и можем да тръгнем по път, който сега, с опита и вярата си, с помъдрялата си същност, избираме. Път, по който създаваме и споделяме повече добро - един с друг, и с природата на общия ни дом, Земята. Нужно ни е да проявим повече благородство и великодушие - на първо място към себе си, а след това - и към близките, към всички хора. Съюзът на Венера в Лъв и Марс във Везни ни подкрепя в усилията ни да създадем нови навици, нова, по - хармонична и сърдечна среда за нас и за реализацията на нашите общи цели. Време е да бъдем новатори, реформатори, приключенци в процеса на живеенето си. Време е да си спомним, че образованието и знанието водят до прогрес. Че знанието е умението да виждаш фактите, да анализираш, да организираш и прецизираш своите мисли, идеи и концепции. И да ги прилагаш в практиката за личното и за общото благо. Лично и общо не са противоположности, а етапи от пътя на развитието и реализацията на всеки човек, на всяка цивилизация.

Затова, нека бъдем активни, анализиращи и създаващи в следващия месец и в следващите 9 месеца напред, за да посрещнем по - богати умствено, емоционално и материално пролетта, новото начало отвън и отвътре.

Време е за проявление, приятели. Дори да преобладават негативите във вашето проявление в седмиците напред, не падайте духом - вече знаете с какво да работите и какво, дори как, да лекувате в себе си. Ще успеете. Една болка по - малко за вас е една болка по - малко за всички ни. Една илюзия, една зависимост по - малко е голяма победа и напредък за всички ни.

Нека не чакаме природата да ни поставя на колене и да ни отрезвява. Можем и е време сами да се погрижим за себе си.

Може да е драскулка на бухал


Enjoy this post?

Buy Kirilka Pacheva a coffee

More from Kirilka Pacheva