FOG
12 supporters
Який рівень підписки вибрати?

Який рівень підписки вибрати?

Mar 04, 2024

Всім привіт.

Я дуже щаслива, якщо ви забажали вибрати якийсь рівень підписки, щоб підтримати мене. Цей пост спеціально створений для вас, щоб ви могли переглянути які варіанти є, більш детально розібратися що можна отримати за підписку, а також поставити запитання.

Як щось запитати?

Отже, почну з того як мені можна поставити запитання. Ось ви прочитали цей пост, переглянули всі можливі рівні, і все одно не знайшли відповіді на свої питання, або так і не зрозуміли яка підписка найбільше підійде саме вам. Що ж... Обов'язково задавайте питання під цим постом! Я всім відповім. Також всім хто колись робив чи то покупки, чи то просто кидав разові донати, то їм доступна функція на цьому сайті — особисті повідомлення. Ви можете звернутися до мене через цю функцію. Також якщо ви вже маєте підписку, проте хочете підібрати собі вищий рівень, то для вас також доступна функція — особисті повідомлення. Якщо ви підписані на якісь мої соцмережі, то ви також можете задати там питання. Висновок: питайте мене де вам зручно і коли вам зручно. Я постараюся кругом і всім давати розгорнуті відповіді.

А тепер я перейду до рівнів підписок.

Купи мені каву

Всі наявні рівні на "купи мені каву" можна глянути тут.

Я виставляю все і трішки на "купи мені каву", а саме:

Також є інший контент в інших місцях, а саме таємні акаунти в різних соцмережах і мій невеличкий проєкт "намагаюся...".

Також можна отримати знижки в магазині та на замовлення фанфіків чи оповідань незважаючи який рівень ви виберете.

Рівні розрізняються тим який саме контент можна отримати.

Найперше варто визначитися що ви саме бажаєте читати.

Якщо ви хочете читати тільки фанфік "Метелик", то можна вибрати тільки рівень для цього — Читачі фанфіку "Метелик".

Якщо ви хочете читати тільки фанфік "Жаба Буданова" — Читачі фанфіку "Жаба Буданова".

Якщо бажаєте читати всі фанфіки, то для вас є інший рівень — Читачі фанфіків. Він містить в собі не тільки ці два максі фанфіка, а й інші міні фанфіки та міді (якщо вони будуть).

Бронзовий рівень — це тільки оповідання, поезія, спойлери по книзі "Зелені очі".

В Срібний рівень вже входять міні фанфіки та міді фанфіки, а також доступ до каналу в Телеграмі, через який можна впливати на те, що я буду постити та писати далі за допомогою різних опитувань та голосувань.

Завдяки Золотому рівню можна читати всі фанфіки на просторі "купи мені каву". І звичайно все те саме, що і в срібному рівні. Тому, якщо ви бажаєте читати: і оповідання, і прозу, і максі фанфіки, і міні фанфіки — то цей варіант саме для вас.

І ось далі стає цікавіше....

В Діамантовому рівні є все те саме, що і в Золотому, тільки ось ще додається доступ до мого таємного інстаграму, а також дається доступ до "намагаюся...".

По назві — Нескінченний рівень — здається вже можна зрозуміти, що тут є все. Ну, і за ціною також :)

Зверніть увагу, що на всі рівні є ліміти! В Діамантового 7 людей можуть приєднатися, а в Нескінченному рівні взагалі тільки 4 люди. Це зроблено спеціально для того, щоб знати мені, коли я досягну 60 доларів (або трішки більше) для одного рівня. Тому що це саме такий мінімум який мені потрібен в місяць, щоб я не думала про роботу і спокійно тільки те що і робила, що створювала контент і могла купувати собі ліки.

Також весь цей контент — це тільки початок. Ще один рік не пройшов, як я завела "купи мені каву", як тут вже понад 90 постів. Скоро тут буде 100 постів. І це все буде тільки поповнюватися, а також доповнюватися теги та варіанти текстів.

Що ж надіюся після цього поста ви вирішили вибрати якийсь рівень. Підписуйтеся! ;)

Donatello

Проте, що ж то робити, якщо незручно підписуватися в доларах? Є інший варіант. Є donatello, українська платформа, яка приймає гривні. Там звичайно інші рівні, і все по іншому. І взагалі-то там не сильно то і буде багато постів, а якщо і будуть, то вони будуть дублюватися з "купи мені каву", проте ви можете вибрати підписку та я самостійно додам вашу електронну адресу до якогось з рівнів на "купи мені каву".

Отже, вибравши рівні на donatello можна потрапити на "купи мені каву"?

Якщо ви виберете Щось на дуже-дуже багатому чи Щось на багатому, то я вас додам до Нескінченного рівня і ви отримаєте доступ до всього, що має той рівень.

При виборі рівня На книгу, то ви потрапите на Золотий рівень.

А ось завдяки На чотири кави можна отримати Срібний рівень.

За На дві кави ви можете потрапити на Бронзовий рівень.

Надіюся мені вдалося пояснити що можна отримати, і у вас тепер менше питань. Проте якщо ви бажаєте особисту консультацію з того, який рівень вибрати — пишіть мені.

Що ж, вибирайте свій рівень який саме вам підходить та доєднуйтеся до щоденних читачів туману і можливо ви зможете розкрити таємницю, чому саме туман, чому fog 😘

Всім мирного неба!

Enjoy this post?

Buy FOG a coffee

More from FOG