[вторник] Водена релаксация с тибетски п ...

[вторник] Водена релаксация с тибетски пеещи купи

Dec 15, 2023

Заповядайте на ежеседмична звукотерапевтична водена релаксация с тибетски пеещи купи и други свещени инструменти - един час, в който ще се пренесем отвъд обичайната реалност на ежедневието, ще се изкъпем в магичното вибрационно поле, създавано от инструментите, ще се пречистим и освежим.

Кога: всеки вторник, 12:30 - 13:30 ч.

Къде: Тимшел Йога, гр. София, ж.к. Лозенец, ул. Бреза 6

Обмен: 15 лв. (приемат се и карти Мултиспорт)

За повече информация: 0888 399 727 (+ Viber & Telegram)

Защо да си подарим звукотерапия

Вълшебните звуци на инструментите ще ни пренесат в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в нас да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ни добруване.

На този фон, напътствани от водещата ще преминем поетапно през различни точки от тялото и ще освободим натрупаното в него напрежение, ще му помогнем да се потопи в дълбока релаксация и да се „рестартира“, като излезе от стресовия режим на забързаното ежедневие.

По време на сесията е възможно да потънем в спонтанна медитация и да получим осъзнавания за важни за нас ситуации и взаимоотношения, както и да достигнем до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намерим път напред към бъдещето си.

За водещата

Ана е търсач и изследовател на себе си, на своя вътрешен свят. Призванието ѝ е да съпровожда хората, докато откриват всичко онова, за което копнеят и което кара душата им да пее. Да създава за тях пространства за свързване – със себе си, с другите, със света…

И в груповите, и в индивидуалните си сесии използва разнообразие от инструменти за себепознание и личностно развитие, медитация, шамански практики за изцеление на тялото и душата, звукотерапия, енергийно лечение и други.

Потапя се за първи път в магията на гонговете през 2017 г. и очарованието от тази среща постепенно се разгръща в път към работата със звук и вибрация. През следващата година започва да практикува интензивно с шамански тъпан, после добавя тибетски купи, а през лятото на 2021 г. сред инструментите ѝ се появяват и двата гонга, символи на сърцето и душата. Мелодиите, които претворява с тях, отварят път на свобода, творческо себеизразяване, свързаност и неподправена радост от живота.

Enjoy this post?

Buy Drops of Rainbow a coffee

More from Drops of Rainbow