🎉Χαρούμενα γενέθλια! 🥳 - Γιορτάζουμε μ ...

🎉Χαρούμενα γενέθλια! 🥳 - Γιορτάζουμε μαζί!

Nov 17, 2022

Όσο κι αν δεν μου αρέσει να γιορτάζω τα γενέθλιά μου φέτος είπα να δοκιμάσω κάτι ξεχωριστό για να τα γιορτάσουμε μαζί! Αύριο λοιπόν 18 Νοεμβρίου γίνομαι 27 και τα γενέθλια μου θα με βρουν στο αγαπημένο μου μέρος 😂 (όντας workaholic) … στο γύρισμα! Θέλω λοιπόν να αρπάξω την ευκαιρία και να σου γράψω την σκέψη μου.

Για πολλά χρόνια ένιωθα πως έχω αργήσει… άργησα να ξεκινήσω χορό από μικρή, δεν πήγα στο ωδείο βρέφος, έχασα χρόνια, σπατάλησα χρόνο. Αυτή η σκέψη με βασάνιζε μέχρι πολύ πρόσφατα παρόλο που είμαι ένας άνθρωπος που κάνει πραγματικά πολλά μέσα στην καθημερινότητα του. Και εδώ θέλω να σου πω πως είναι οκ! Είναι οκ. Αυτές οι σκέψεις προκύπτουν από την τρομακτικά γρήγορη καθημερινότητα που μας επιβάλλει η τεχνολογία αλλά αυτό δεν συμβαδίζει με την φύση μας. Είναι λογικό να μην αντέχεις να κανείς πολλά, είναι οκ να νιώθεις πως «σπαταλάς» χρόνο. Είναι χρόνος για σένα και σίγουρα δεν είναι σπατάλη.

Άκουσε με λοιπόν προσεχτικά. Έχεις μπροστά σου όσο χρόνο θέλεις και αγαπάς για αυτά που θες να πετύχεις. Η φράση «ποτέ δεν είναι αργά» είναι πραγματική. Δεν τελειώνει ποτέ ο χρόνος για αυτά που θελουμε. Για αυτό ξεκινά εκείνο το βιβλίο, δοκίμασε το νέο χόμπι, αναζήτησε πράγματα που θα σε γεμίζουν χαρά, ευτυχία και πληρότητα. Και θα κλείσω με δυο αγαπημένες μου φράσεις:

«Αν το θέλεις μπορείς όλα τα αλλά είναι δικαιολογίες.»

Και φυσικά «αν φοβάσαι να κανείς κάτι, δοκίμασε το έστω και φοβισμένος ή φοβισμένη»

Γιόρτασε την κάθε σου μέρα! Χρόνια μας πολλά!🫶🏽❤️🙏🏽

Enjoy this post?

Buy Charikleia Mari Amersa a coffee

More from Charikleia Mari Amersa