Όλα όσα κερδίζεις κάνοντας εγγραφή στα Α ...

Όλα όσα κερδίζεις κάνοντας εγγραφή στα Ανοιχτά Μαθήματα Καριέρας

Sep 21, 2022

Γεια σου και πάλι! Εύχομαι να είσαι καλά και να περνάς όμορφα τον Σεπτέμβρη σου. Σύντομα θα δημοσιευτεί το ετήσιο πρόγραμμα των Ανοιχτών Μαθημάτων Καριέρας. Λίγες μέρες έμειναν ακόμη για να κάνεις εγγραφή.

Με την εγγραφή σου στα μαθήματα γίνεσαι μέλος στην κοινότητά μου στο Buy me a coffee όπου μπορείς να απολαμβάνεις δωρεάν υλικό σε ψηφιακή μορφή PDF για ασκήσεις και πρακτική, καθώς και αποκτάς δωρεάν την συνδρομή You're in my tribe 💛 η οποία κοστίζει συνολικά 204€ τον χρόνο και σου προσφέρει έκπτωση στους οδηγούς για καλλιτέχνες που δημοσιεύω.

Ακόμη μπορείς πλέον να λαμβάνεις ειδοποιήσεις στο email σου απο το newsletter που στέλνω κάθε εβδομάδα στους μαθητές μου σε όλο τον κόσμο και να είσαι και εσύ μέλος της ομάδας αυτής που πλέον μετράει περισσότερα από 225 άτομα.

Για οποιαδήποτε απορία ή παραπάνω πληροφορία χρειαστείς μπορείς να μου γράψεις σε αυτό εδώ το email και θα σου απαντήσω σύντομα. Μέχρι την επόμενη επικοινωνία μας μπορείς να κατεβάσεις και να ρίξεις μία ματιά στο δωρεάν ψηφιακό υλικό που ανέφερα παραπάνω. 
Σε χαιρετώ!
Χαρίκλεια Μαρή

Ti piace questo post?

Offri un caffè a Charikleia Mari Amersa

More from Charikleia Mari Amersa