Εσύ κατέβασες την δωρεάν άσκηση; - New F ...

Εσύ κατέβασες την δωρεάν άσκηση; - New FREEbie

May 04, 2022

Γεια σου αγαπημένο μου ακολουθάκι και καλό μας μήνα! Εύχομαι να είσαι καλά και να πέρασες ένα όμορφο τριήμερο με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Επιστρέφουμε λοιπόν πίσω στην καθημερινότητα και θέλω να σου υπενθυμίσω πως το δωρεάν υλικό συνεχίζει να ανεβαίνει!

Όπως σου υποσχέθηκα λοιπόν μπορείς να βρεις το νέο freebie στα extras μου! Τι είναι αυτό το νέο υλικό λοιπόν;;; Η Μέθοδος Ελεύθερης Γραφής! Διαθέσιμη σε μορφή PDF για άμεση λήψη και ηχογραφημμένη όλη η άσκηση με οδηγίες για να την χρησιμοποιείς όποτε θέλεις ξανά και ξανά.

Σε τι θα σε βοηθήσει; Ας πούμε ότι για παράδειγμα έχεις κολλήσει; Προσπαθείς να σκεφτείς νέες ιδέες, να γράψεις στίχους ή μερικές ακόμη σελίδες για το βιβλίο σου; Είσαι δημιουργικό άτομο; Τότε αυτήη άσκηση είναι για σένα! Κατέβασε την προ-ηχογραφημένη άσκηση για την Μέθοδο Ελεύθερης Γραφής και ξε-κλείδωσε το μυαλό σου!

Μπορείς να την βρεις εδώ: https://www.buymeacoffee.com/charikleiamari/e/69348

Η λήψη είναι δωρεάν για τα μέλη! Θα χαρώ πολύ να ακούσω την εμπειρία σου με την άσκηση και πως σε βοήθησε. Θέλεις να την κάνεις δώρο σε ένα φιλαράκι; Στείλε μου το email του και θα του δώσω δωρεάν τον πρώτο μήνα συνδρομής!

Τα λέμε ξανά σύντομα με περισσότερες ασκήσεις και δωρεάν υλικό. Μέχρι τότε να σε προσέχεις και να είσαι ο εαυτός σου!

Enjoy this post?

Buy Charikleia Mari Amersa a coffee

More from Charikleia Mari Amersa