4 + 1 λόγοι για να κάνεις δικό σου τον O ...

4 + 1 λόγοι για να κάνεις δικό σου τον Oδηγό Kαλλιτέχνη

May 10, 2022

Δεν πιστεύω να ξεχάστηκες; Είμαι εδώ και ετοιμάζω το νέο υλικό για σένα. Άκου πως το σκέφτομαι και γράψε μου την γνώμη σου ως απάντηση σε αυτό το email. Κάθε μήνα θα αναρτώ ένα Freebie PDF και ένα βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube με οδηγίες, how to's και θεματικές που μου έχεις ζητήσει εσύ. Ακόμη, όλα τα live streaming από το TikTok θα ανεβαίνουν και εκείνα στο Youtube και θα μπορείς να τα παρακολουθείς σε περίπτωση που έχασες κάποιο. Έτσι λοιπόν, θα υπάρχει υλικό κατά την διάρκεια του μήνα για να απολαύσεις online και δωρεάν! Τέλειο; Στείλε μου ότι προτάσεις έχεις και θα χαρώ να οργανώσω έναν οδηγό, ένα βίντεο ή ένα live streaming στην θεματική αυτή.

Πάμε τώρα στον βασικό λόγο που σου στέλνω! Ακολουθούν 4+1 λόγοι για να κάνεις δικό σου τον Οδηγό Καλλιτέχνη. Ξεκινάμε!

  1. Είσαι αναβλητικό άτομο; Σε βοηθάει να βάλεις σε σειρά τους στόχους σου και να αρχίσεις να τους πετυχαίνεις!

  2. Κολλάς και δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς τα social media; Θα γνωρίσεις νέους τρόπους για να το κάνεις με τρόπο και όχι με κόπο!

  3.  Θα βρεις υλικό το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις σε δικό σου χρόνο δωρεάν και online.

  4.  Θα γνωρίσεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργώ εγώ και κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου. Σε λιγότερο από ένα χρόνο 37.000 ακόλουθους στο Tiktok και να βγάζω χρήματα πλήρους απασχόλησης από το πάθος μου, την τέχνη και την δημιουργία.

+1 BONUS με  κάθε απόκτηση του οδηγού μπαίνεις στην κλήρωση για δύο δωρεάν career mentoring sessions.

(Ισχύει για αγορές έως 31 Αυγούστου)
Η κλήρωση αφορά ένα τυχερό άτομο που θα έχει την δυνατότητα να παρευρεθεί διαδικτυακά μαζί μου ώστε να συζητήσουμε για τους στόχους, τις ανάγκες και τα βήματα που μπορεί να ακολουθήσει ώστε να πετύχει στην δική του καριέρα. Ανυπομονώ να σε γνωρίσω και από κοντά και στα Open Classes που έρχονται.

Μην ξεχνάς... Να σε προσέχεις και να είσαι ο εαυτός σου!

Visit my website for more www.charikleiamari.com

Vous aimez cette publication ?

Achetez un café à Charikleia Mari Amersa

More from Charikleia Mari Amersa