Kato - Devino Membru prin Funcția Youtub ...

Kato - Devino Membru prin Funcția Youtube Membri Canalului

Jun 26, 2022

FUNCȚIA YOUTUBE ”MEMBRI CANALULUI”

Bună ziua dragii mei, bine v-am găsit!

În acest articol vă voi prezenta invitația de a deveni Membri sponsori ai canalului meu Youtube, prin funcția Membri canalului, cu explicații mai detaliate privind această funcție, calitatea de Membru, beneficiile ei.
.

Pentru cine nu mă cunoaște încă, sunt Katona Nicolae, mi se spune pe scurt Kato, am 54 de ani, am studiat psihologia la facultatea din Cluj, am practicat Yoga, și sunt interesat preponderent de ceea ce putem numi ”dezvoltare personală spirituală”, cu o experiență de 30 ani.

Sunt totodată și un cercetător în domeniul parapsihologiei, iar eforturile mele sunt îndreptate spre înțelegerea lumii și vieții la nivel ”subtil”, esențial, infor-energetic, adică esența energetică și informațională a ceea ce eu numesc ”Jocul Vieții”.

Ca exemplu, unul din programele mele de studiu îl constituie studierea Pădurii Hoia-Baciu, de lângă Cluj, unde au fost raportate multe fenomene ”paranormale”.

.

Îți voi prezenta în continuare o ofertă, care se adresează tuturor celor interesați în mod real de dezvoltarea lor personală spirituală, în sensul în care caută răspunsuri și soluții la întrebări și probleme existențiale, ce nu pot fi încă oferite de știință, dar sunt oferite de diferitele sisteme și curente spirituale existente de-a lungul istoriei.

Deci, dacă faci parte din această categorie, având acest interes de dezvoltare personală spirituală, accesează mai departe, dacă nu, atunci poți accesa de… curiozitate, și să trimiți acest material unui prieten interesat. Mulțumesc.

.

Pentru cei ce nu mă cunosc încă, sau nu destul de bine, precizez faptul că activitatea mea de până acum acoperă un domeniu larg: peste 600 de articole de blog în domeniul spiritualității, psihologiei, parapsihologiei, paranormal, extrasenzorial, ezoterism, religie, ocultism, terapii alternative și complementare, cu accent pe aspectul de dezvoltare personală spirituală prin conștientizare.

Am 4 bloguri cu tematici diferite pe care public articole, plus două platforme, poți accesa acest link să vezi despre ce este vorba: https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE/kato-resurse-utile-dezvoltare-spirituala

Pe canalul meu Youtube vei găsi mai mult de 150 playlisturi ce conțin mai mult de 10.000 de videouri, care cuprind și alte domenii, precum medicină, știință, dezvoltare personală, inteligența artificială, și altele.

Am produs până acum peste 400 de materiale video, înregistrate și liveuri, inclusiv interviuri, și voi face în continuare, într-un ritm mai susținut.

.

Producția mea video se va focusa în continuare pe spiritualitate și dezvoltare spirituală prin conștientizare, atingând domenii conexe precum psihologia, parapsihologia, paranormalul, ezoterismul, ocultismul, religia, știința.

Am practicat Yoga, am studiat Psihologia la Cluj, am făcut și cursuri precum cel de reflexoterapie, am citit sute de cărți, mii de articole, am participat la sute de webinarii, sunt abonat la multe publicații, siteuri, urmăresc și cercetările științifice.

Am 12 grupuri Facebook fondate de mine și 7 pagini.

Am publicat mii de postări pe siteurile de socializare, în principal pe Facebook.

Vei găsi linkurile către blogurile mele, platformele, grupurile, paginile, și toată activitatea mea, mai jos.

Pe canalul meu Youtube poți vedea majoritatea videourilor create de mine, în playlistul ”Creații personale Kato”. https://youtube.com/playlist?list=PLbN5sJc5PARCXWVENfJT1gfDLmscQSOMC

Nu sunt toate acolo deoarece nu toate sunt publice, la liber, o parte sunt accesibile doar prin membership pentru Membri canalului, membri sponsori, patronii mei cum sunt numiți pe Patreon.

.

Vorbind de conștientizare, este necesar să conștientizezi faptul că ceea ce vrei să existe în continuare și să se dezvolte, în viața ta, în lumea ta, este necesar să susții în mod personal!

De exemplu, dacă vrei să ai pace în viața ta, să fie pace în lume, în lumea ta, este bine să susții pacea, în mod personal.

Prin analogie, așa este și cu creatorii de materiale video, cu canalele lor, este bine să sprijini și să susții ceea ce consideri util și necesar, pentru a putea exista în continuare și a se putea dezvolta în societatea actuală.

Susținerea ta, contribuția ta personală contează!

Așa este cu fiecare aspect al vieții tale.

Ce nu susții, ce nu promovezi, nu alimentezi, va dispărea din viața ta.

Susține și promovează valoarea, continuu, pentru ca să poți beneficia continuu de ea.

.

Deci, pe scurt, în ce constă oferta mea:

Este vorba noua funcție activată recent pe canalul meu, funcția de ”Membrii canalului”, un membership prin care cei ce veți deveni membri sponsori ai canalului, susținând financiar activitatea mea, veți putea obține anumite beneficii, bonusuri, la un nivel mai înalt decât ceea ce ofer public la liber.

Prin funcția Membri Canalului vezi mai mult conținut de la creatorii și canalele care îți plac, și beneficiezi de bonusuri oferite doar membrilor. Pe canalul meu, este vorba și de plusvaloare, adică de conținut cu nivel informativ și calitativ mai ridicat decât cel oferit în mod Public, dedicat membrilor sponsori, care prin funcția de membri, numită membership în limba engleză, sponsorizează lunar activitatea mea de producție, cea oferită gratuit, la liber, dar și cea pentru membri sponsori.

Ca membru sponsor vei beneficia de anumite bonusuri, conform nivelului de sponsorizare la care te vei înscrie: materiale video care vor putea fi accesate doar de membri, dedicate lor, create special pentru ei, pdfuri ale articolelor, podcasturi, vei deveni membru unui grup Facebook privat, accesibil doar membrilor sponsori, în care vom purta discuții, liveuri, videoconferințe, webinarii, și vom exersa împreună diferite metode și tehnici spirituale, și altele.

Pe scurt, vei beneficia de un program dedicat dezvoltării spirituale personale.

.

Link de invitație, pe care poți accesa butonul Alătură-te, pentru a deveni Membru:

https://www.youtube.com/channel/UCo5x0Chp37_rsEj8XqgoTSA/join

Pentru cei interesați, voi prezenta Nivelurile existente pe canalul meu, care sunt beneficiile pe fiecare Nivel, și apoi voi explica mai detaliat cum poți deveni Membru, și ce este această funcție, mai detaliat:

Eu am implementat 4 niveluri, în modul recomandat de Youtube, cu prețurile recomandate de ei. Precizez faptul că după reținerea comisionului Youtube și a taxelor, ca proprietar eu voi primi doar cam jumătate din suma cu care membri sponsorizează canalul meu, munca mea. Cam jumătate reprezintă taxe și comisionul Youtube.

.

Nivelul 1 – 5,99 RON:

Membrii au Prioritate privind răspunsurile la comentarii.

Membrii primesc o insignă specială lângă numele de utilizator în comentariile și în chatul live de pe canalul tău.

Pentru a recunoaște fanii fideli, insigna se modifică în funcție de durata calității de membru.

Membri pot folosi Emojiurile speciale ale canalului, elemente grafice distractive pe care membrii le pot folosi în chatul live și în comentariile la videoclipuri.

Emojiurile ajută fanii să exprime emoții sau reacții ori glume.

Emojiurile vor apărea în selectorul de emojiuri.

Membrii pot să folosească emojiuri și în comentarii și chatul live, introducând : (două puncte) imediat înainte și după numele emojiului.

De exemplu, dacă numele emojiului este uau, membrii pot să introducă:uau: pentru a-l afișa.

.

Nivelul 2 – 19,99 RON

- Beneficiile de la nivelurile anterioare, Plus:

- Videoclipuri exclusiv pentru membri.

- Streamuri Live numai pentru Membri.

- Devii Membru ai unui grup Facebook Privat destinat doar Membrilor.

- Acces anticipat la videoclipuri noi.

- Mesaje de mulțumire către membri.

- Fotografii și actualizări de stare în Comunitate.

- Acces la pdf-uri destinate doar Membrilor și Liveuri săptămânale.

.

Nivelul 3 - 49,99 RON

- Beneficii de la nivelurile anterioare, Plus:

- Videoconferințe de genul Google Meet cu discuții interactive.

- Materiale de suport scrise - pdfuri, ebookuri, și mp3.

- Colaborări virtuale la videoclipuri

.

Nivelul 4 - 124,99 RON

- Beneficii de la nivelurile anterioare, Plus:

- Interacțiuni prioritare cu mine pe rețelele sociale și în privat.

- Produse la preț redus - ebookuri, cursuri, videoconferințe, webinarii.

- Consultanță personală în privat (în limita timpului disponibil)

.

În prezent, adică sfârșitul lunii iunie 2022, lucrez în special la crearea și uploadarea videourilor pentru membri sponsori, și voi elabora curând un sistem recomandat de materiale video, un Program de dezvoltare personală spirituală, accesibil membrilor sponsori, care vor beneficia de atenția mea în mod prioritar, în continuare, și cu care voi ține legătura pe Comunitatea Youtube dedicată membrilor și pe grupul privat Facebook.

Deci, te invit să te înscrii ca Membru, recomand pentru început Nivelul de 19,99 RON, care îți va oferi numeroase beneficii, la nivelul costului unui pachet de țigări.

.

Cum devii Membru:

Doar 3 pași simpli:

1 - Dai click pe butonul ”Alătură-te” (scris cu albastru într-un chenar) Butonul Alătură-te nu apare momentan pe majoritatea canalelor participante pe iOS în aplicația YouTube. Încearcă să te alături de pe un dispozitiv non-iOS sau să deschizi pagina canalului într-un browser web.

2 - Alegi un nivel și confirmi calitatea de Membru. Consulți beneficiile oferite și alegi ceea ce ți se potrivește. Apoi apasă pe ”Cumpără”

3 - În fiecare lună creatorul (proprietarul canalului Youtube) primește bani pe baza calității tale de membru, iar tu primești acces la beneficiile unice și exclusive oferite numai membrilor.

.

Explicații suplimentare:

Youtube a dat liber de curând în România la implementarea funcției de ”Membrii canalului”, pentru canalele care au minim 1.000 de abonați.

.

Beneficii pentru membrii canalului:

Pe canalele cu funcția Membrii canalului activată, se pot crea beneficii destinate membrilor.

Acestea sunt disponibile doar pentru membrii plătitori activi, cât timp sponsorizează lunar creatorul de conținut, adică proprietarul canalului.

Beneficiile includ emojiuri personalizate, insigne și acces la beneficiile pe care fiecare creator le oferă pe canalul său.

Toate beneficiile oferite trebuie să respecte politicile privind Membrii canalului.

.

Niveluri ale calității de membru al canalului:

Proprietarul canalului poate oferi mai multe niveluri ale calității de membru, cu prețuri diferite.

Dacă are mai multe niveluri, beneficiile oferite de acestea se completează reciproc.

Asta înseamnă că nivelurile cu prețul mai mare au acces la beneficiile oferite de toate celelalte niveluri de mai jos. Proprietarul canalului trebuie să creeze și să publice cel puțin un beneficiu, și maximum 5 beneficii pe care le va oferi membrilor.

Beneficiile trebuie să respecte politicile și condițiile Youtube, iar el trebuie să asigure toate beneficiile pe care le oferă.

Calitățile de membru al canalului sunt facturate lunar, la un tarif stabilit în funcție de nivelul ales.

Poți renunța la calitatea de membru al canalului oricând.

După ce devii membru, poți accesa diferitele beneficii disponibile, accesând pagina de pornire a canalului la care te-ai alăturat, selectând ”Vezi beneficiile”, sau dând clic pe fila cu calitatea de membru al canalului.

.

5 motive să te alături ca Membru unui canal (conform Youtube):

1 - Arată-ți susținerea. Ajută creatorii preferați să continue să facă ceea ce știu mai bine: să facă internetul grozav

2 - Acces la beneficii exclusive. Bucură-te de beneficii exclusive, precum videoclipuri doar pentru membri, streamuri live, insigne de fidelitate și alte beneficii oferite numai de acel canal sau creator.

3 - Intră în cercul restrâns. Fii parte a unei comunități doar pentru membri, cu acces la postări, chaturi și conținut exclusiv.

4 - Obține recunoașterea contribuțiilor tale. Membrii canalului au mai multe ocazii să-și facă vocea auzită și să fie apreciați de creatorii pe care îi adoră și îi sprijină.

5 - Câștigă recompense de fidelitate în timp Cu cât vechimea ta ca membru este mai mare, cu atât ești mai apreciat(ă) și recunoscut(ă). Membrii vechi pot obține insigne exclusive de loialitate, chaturi lunare pentru pragul de membru și altele.

.

Cum anulezi calitatea de membru al canalului:

Deschide ecranul de gestionare a calității de membru dând clic pe ”Vezi beneficiile pe pagina de pornire a canalului”, selectează rotița și dă clic pe ”Încheie calitatea de membru și beneficiile”.

Poți să-ți anulezi oricând calitatea de membru dacă urmezi pașii de mai jos pe un computer:

1 - Conectează-te la YouTube.

2 - Accesează youtube.com/paid_memberships.

3 - Găsește calitatea de membru pe care vrei să o anulezi, și dă clic pe Gestionează calitatea de membru.

4 - Selectează DEZACTIVEAZĂ.

5 - Selectează ÎNCHEIE CALITATEA DE MEMBRU.

6 - Vei vedea un ecran de confirmare a anulării.

.

Mulțumesc tuturor celor care vor susține astfel munca mea de creator de conținut adresat în special dezvoltării personale spirituale, atât în mod gratuit cât și monetizat astfel prin sponsorizare.

Și, repet: membri sponsori vor beneficia de materiale video de un nivel mai înalt calitativ decât ceea ce voi posta în continuare la liber.

Plus interacțiune personală exclusivistă și prioritară, pe un grup Privat.

Plus alte beneficii... :)

Mulțumesc, încă o dată, și vă doresc o zi minunată, în continuare!

.

Las linkuri mai jos, pentru cei ce nu cunosc încă activitatea mea și experiența mea.

Toate siteurile și conturile mele: https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE/kato-resurse-utile-dezvoltare-spirituala

Pe platformele Patreon și Buy Me A Coffee poți sponsoriza activitatea mea, și poți deveni chiar un membru sponsor permanent, beneficiind de articole dedicate în mod special membrilor https://www.patreon.com/KatoKatonaNicolae ; https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE

De pe fiecare platformă poți și DOWNLOADA fiecare articol în format pdf!

Poți sponsoriza și pe Youtube, de la semnul de inimă, sub videourile mele, lângă care scrie ”Mulțumire”.

Link de Abonare la canalul meu Youtube, dacă nu ești deja abonat: https://www.youtube.com/user/katonanico?sub_confirmation=1

Link de invitație de a deveni Membru sponsor, pe care poți accesa butonul Alătură-te:

https://www.youtube.com/channel/UCo5x0Chp37_rsEj8XqgoTSA/join

Noul meu Canal Youtube recent lansat ”Kato Spiritual Entertainment”, destinat destinderii, relaxării, amuzamentului: https://www.youtube.com/channel/UCedzMJlgjjOTC6cY0JQg6HA

Mulțumesc, o zi minunată să ai în continuare!

.

.

VIDEO - lecturarea video a acestui articol:

https://www.youtube.com/watch?v=5u5rLmyp7Ng&list=PLbN5sJc5PARCXWVENfJT1gfDLmscQSOMC&index=3

https://youtu.be/5u5rLmyp7Ng
.

PODCASTUL cu lecturarea articolului îl poți asculta pe platforma Anchor: https://anchor.fm/kato-podcast/

.

Toate siteurile și conturile mele, activitatea mea, resursele oferite ție:  https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE/kato-resurse-utile-dezvoltare-spirituala

Link de Abonare la canalul meu Youtube:

https://www.youtube.com/user/katonanico?sub_confirmation=1

.

Download pdf - Poți downloada acest articol în format pdf să-l recitești când vrei unde vrei, de aici:  https://cupdf.com/u/katonanico

sau de aici:  https://www.slideshare.net/katonanicolae/documents

sau de la semnul de agrafă de mai jos.

Voi crea ebookuri pdf din toate articolele mele, și îți vei putea face o ”bibliotecă virtuală” din cele care ți-au plăcut, să-ți fie la îndemână oricând.

.

Kato Newsletter - Te poți abona la Newsletterul meu periodic prin Email, și vei fi ținut la curent cu noutăți din activitatea mea, completând formularul aici: https://blogspot.us16.list-manage.com/subscribe?u=1b6a4b0738569bd2193802752&id=dd82c2db1c

.

Pe această platformă poți sprijini, sponsorizând, activitatea mea, dând o cafea, sau devenind membru (membership lunar) și având acces astfel apoi la materiale bonus accesibile doar sponsorilor. https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE

Membershipul este o investiție în dezvoltarea ta personală, nu doar o simplă sponsorizare, investește în dezvoltarea ta, este cea mai bună investiție pe care o poți face!

Poți sponsoriza și pe Youtube, de la semnul de inimă, sub fiecare video al meu, lângă care scrie ”Mulțumire”, și prin funcția ”Membrii Canalului”, de la butonul ”Alătură-te”.

Mulțumesc

Enjoy this post?

Buy katona nicolae a coffee

More from katona nicolae