Ce este platforma de internet Buy Me A C ...

Ce este platforma de internet Buy Me A Coffee? (Cumpără-mi o cafea)

Dec 14, 2020

VIDEO Tutorial - Lecturarea articolului cu comentarii în plus:

Link de invitație pentru creatoribuymeacoff.ee/?via=7a4dFhE

Ce este platforma de internet Buy Me a Coffee? (Cumpără-mi o cafea)

Buy Me a Coffee este o companie cu sediul în San Francisco.
Poți citi mai multe despre ei și valorile lor orientative aici:  https://www.buymeacoffee.com/about https://help.buymeacoffee.com/en/articles/3417581-our-values
Au dezvoltat o platformă de internet prin care creatorii de conținut care publică creațiile lor pe internet pot fi sponsorizați de fanii lor, care devin astfel susținătorii muncii lor, sub două forme: Support și Membership. În forma Support poți dona ocazional, când vrei, o sumă reprezentând o cafea, ce poate fi multiplicată


În forma Membership poți dona lunar o sumă, ca o sponsorizare permanentă a unui creator. Suma poate fi fixată de creator, și cei ce devin susținători astfel vor putea primi bonusuri acordate doar lor, având acces la creații exclusive destinate lor. Pot beneficia și de un Chat exclusiv, destinat exclusiv Membrilor.
Creatorul poate oferi și alte bonusuri.


Fiecare postare poate fi setată pe modul Public sau accesibilă doar de către membri susținători.


Cine folosește platforma Buy Me a Coffee? (Cumpără-mi o cafea)
Oricine are public. Youtuberi, muzicieni, podcasteri, scriitori, programatori, organizații nonprofit, cosplayeri. Peste 200.000 de creatori și milioane de fani ai lor sunt pe Buy Me a Coffee.

Cum pot fi plătit?
Plățile sunt transferate direct în contul dvs. PayPal, Stripe sau bancar. Nu vi se țin banii și nu există minimum de sumă pentru a fi plătiți. Buy Me a Coffee este partener oficial al PayPal și Stripe.

Cum poate plăti publicul meu?
Se acceptă toate cardurile de credit majore, PayPal, Apple Pay, Google Pay, precum și metodele de plată locale, cum ar fi UPI în India.

Există o taxă pentru utilizarea Buy Me a Coffee?
Nu se percepe o taxă lunară.  Toate funcțiile, inclusiv publicarea și e-mailurile, sunt gratuite pentru toată lumea.
Se taxează o taxă de tranzacție de 5%, iar creatorii păstrează 95% din câștiguri.   Nu se afișează niciodată anunțuri și nu se vând niciodată datele dvs.

Buy Me a Coffee este sigur și de încredere?
Se ia în serios securitatea. Iată câteva măsuri luate pentru a proteja datele dvs. și ale suporterilor dvs.
Nu se stochează datele cardului de credit pe serverele lor.  Procesarea plăților este gestionată de PayPal și Stripe (PCI Compliance Level 1).
Funcționează pe infrastructura robustă Amazon. Cloudflare adaugă un strat suplimentar de securitate.  De asemenea, iau copii de rezervă periodice și forțează criptarea SSL pe toată platforma.
Au un program de recompensă pentru erori, pentru a încuraja raportarea responsabilă a oricăror probleme de securitate și sunt rapizi în a lua măsuri.

Am proprietatea completă a susținătorilor mei?
Da, susținătorii tăi sunt strict ai tăi.  Nu li se trimit e-mailuri de către platformă. Poți exporta lista lor oricând dorești.

Prin ce este diferit de alte platforme pentru creatori?
Cu Buy Me a Coffee, obțineți tot ce aveți nevoie pentru a vă conduce afacerea creativă.  Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plata și îmbinarea unei duzini de servicii, de la trimiterea de e-mailuri la taxarea pentru abonamente.
În plus, pagina Buy Me a Coffee este, fără îndoială, cea mai încântătoare experiență pe care o poți oferi publicului tău. De la plata cu o singură atingere (nu este necesară înscrierea!) până la micile atingeri încântătoare pentru suporterii tăi.


Pot construi o afacere serioasă folosind Buy Me a Coffee? Da, există mulți creatori care câștigă un venit de șase cifre pe Buy Me a Coffee. Platforma crește alături de tine.

Link de invitație pentru creatoribuymeacoff.ee/?via=7a4dFhE

Cum pot contacta Buy Me a Coffee?
Poți trimite un e-mail la [email protected] sau le poți lăsa un mesaj pe chat.  De asemenea, răspunde la fiecare solicitare trimisă.
Pentru sfaturi și ghiduri, explorați Biblioteca.  De asemenea, nu ratați noua serie Youtube ”My First Dollar” (Primul meu dolar)

Aruncă o privire pe contul meu recent creat, pe care am deja zeci de postări pentru membri (articole și videouri lecturări), număr ce va crește mult în continuare.   https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE Poți da o cafea, sau / și deveni membru, susținând activitatea mea de creație.

Poți downloada acest articol, ca pdf, de aici: https://www.slideshare.net/katonanicolae/tutorial-platforma-de-internet-buy-me-a-coffee-cumprmi-o-cafea

Link de Abonare la canalul meu Youtube: https://www.youtube.com/user/katonanico?sub_confirmation=1

Mulțumesc

Enjoy this post?

Buy katona nicolae a coffee

2 comments

More from katona nicolae