2Generations
4 supporters
Üdvözlünk a 2Generations támogatói közöt ...

Üdvözlünk a 2Generations támogatói között!

Jan 12, 2021

A 2020-as év nem volt egy sétagalopp, és sajnos a 2021-es sem ígérkezik sokkal jobbnak, de ahogy eddig kitartottunk, kitartunk ezután is. Szeretnénk továbbra is videókat készíteni, és ehhez minden támogatás jól jön.

Ezen az oldalon támogathattok minket, ha úgy döntötök. Ha nem, természetesen akkor is szívesen látunk mindenkit:) Aki támogatni szeretne minket annak több lehetőség is a rendelkezésére áll. A legegyszerűbb az egyszeri "veszek neked egy kávét" lehetőség, amelyhez sem regisztrálni nem kell, sem személyes adatokat nem szükséges megadni. Itt három lehetőség van, 1, 3, vagy 5 kávé. Egy kávé árát 3 Euróban határoztuk meg. A másik lehetőség a havi támogatás, amelyhez már regisztrálni kell. Ha úgy döntesz, hogy havi rendszerességgel támogatsz minket, akkor exkluzív tartalmakat is láthatsz, kulisszák mögötti képeket, videókat, illetve bizonyos tartalmakat a megjelenésük előtt megosztunk veled.

Az egész támogatós ötlet onnan jött, hogy bővíteni szeretnénk a felszerelésünket, hogy jobb minőségű videókat készíthessünk, és ez önerőből nem olyan egyszerű, de ha többen hozzájárulnak, még ha apróbb összegekkel is, akkor hamarabb összejöhet.

Köszönet minden segítségért, üdv a családnak és legyen egy nagyon jó évetek!:)

Nóri, Szilvi és Imi, vagyis a - 2Generations

★☆★ A 2Generations-ről:

Apa és lányai. Két generáció véleménye könyvekről, filmekről. Kíváncsi vagy mit érdemes megnézni, elolvasni tini szemmel nézve, és mi az ami egy felnőttnek is tetszik? Ajánlanál valamit ami neked tetszett? Akkor jó helyen jársz.

Kövess minket:

⚡️ Íratkozz fel a YouTube csatornánkra: https://www.youtube.com/c/2generations_official

☆ Twitter: https://twitter.com/2Generations2/

☆ Instagram: https://www.instagram.com/2generations_official/

⚡️ Merchandise:

★☆★ 2Generations bögre:

https://www.redbubble.com/de/i/tasse/2Generationen-von-imremeszaros/62244675.9Q0AD

★☆★ 2Generations póló:

https://www.redbubble.com/de/i/t-shirt/2Generationen-von-imremeszaros/62244675.1YYVU

Enjoy this post?

Buy 2Generations a coffee

More from 2Generations