Ovidiu Roman
14 supporters
Tu îmi dai puteri (song story)

Tu îmi dai puteri (song story)

Mar 05, 2023

Îmi amintesc de momentul când am auzit începutul piesei „Tu îmi dai puteri” a Mariei, și imediat m-am gândit „Piesa asta are ceva!”. Și de atunci am început să lucrăm la ea, iar cuvintele au venit destul de repede. Prima oară refrenul spunea „Tu-mi vei da puteri”, dar ne-am gândit, oare cum ar fi să vedem că asta se întâmplă în prezent, și nu cândva, într-un timp îndepărtat? Așa că am hotărât să punem aceste cuvinte la timpul prezent, și au căpătat astfel o altă înțelegere.

Câteva cuvinte de ale Mariei despre cântec:

„Știam că Dumnezeu mă cheamă ca prin ceea ce cânt El sa ofere speranță și vindecare pentru cei din jur. Am rămas uimită când fiecare vers din cântec mi-a fost vindecare personală, și-am realizat câtă putere poate avea inspirația care vine din El. Într-un moment dificil din viața mea, Dumnezeu s-a folosit de piesa asta pentru a-mi da putere să trec biruitoare peste probleme, și la fel mă rog să ofere speranță și celor ce o ascultă.”

Producția audio a fost, din nou, o călătorie plăcută.

„Mereu am avut o problemă în a începe să compun o piesă, fără să reușesc să o duc la capăt, iar Ovidiu m-a ajutat să pot să trec peste acest obstacol. Așa că i-am arătat ce-am reușit să compun, și împreună am finalizat partea de versuri și linie melodică. A mai rămas partea de înregistrare a piesei, pentru care am avut mari emoții. Însă, odată ajunsă în studio totul a mers într-un ritm normal, și am fost ghidată cum și ce trebuie să fac. Tot acolo am filmat și cadrele pentru video. În maxim 2 săptămâni, tot Ovidiu s-a ocupat de partea de producție și mastering, iar Petra de video, și așa am reușit să încarc piesa pe YouTube. M-am simțit foarte bine în aceasta colaborare, și abia aștept să mai ajung la studio.”

Cântecul se poate asculta aici:

Youtube

Enjoy this post?

Buy Ovidiu Roman a coffee

More from Ovidiu Roman