Ovidiu Roman
14 supporters
Prima compoziție (postări scurte)

Prima compoziție (postări scurte)

Mar 01, 2023

Îmi amintesc de prima mea experiență când am încercat să compun ceva. Eram în clasa a 11-a, iar înainte să am parte de botezul în apă, mi-a venit inspirație să scriu un cântec. Era un cântec despre mulțumire, chiar așa l-am și numit atunci "Îți mulțumesc, Isus".

Asta s-a întâmplat după ce am avut parte de un moment de rugăciune la biserică, unde un frate din Londra s-a rugat pentru cei care vor să compună, care vor să activeze darul acesta în ei. Am ieșit și eu în față, iar la scurt timp s-a întamplat ce am scris mai sus. Așa bucurie mare m-a cuprins când am scris acest cântec, încât neapărat doream să îl audă cât mai mulți. L-am împărtășit și la întâlnirea de tineret, în biserică apoi, iar după aceea, l-am și filmat, să am amintire cu el. Între timp, am mai făcut modificări la cântec, în funcție de feedback-ul pe care îl primeam de la cei care l-au ascultat.

Începuturile slabe sunt esențiale, deoarece seamănă cu o sămânță pe care o plantezi, dar care poate crește într-un mod uimitor, în timp, cu răbdare.

Enjoy this post?

Buy Ovidiu Roman a coffee

More from Ovidiu Roman