Ovidiu Roman
14 supporters
Sunt creativ, sau nu?

Sunt creativ, sau nu?

Aug 18, 2023

Post-ul de astăzi va fi despre felul în care suntem creativi.

Toată lumea știe că poți fi creativ în așa de multe feluri, încât la orice pas poți improviza, și din acel moment să creezi o amintire frumoasă. Dar, dacă ești una din persoanele care crede că nu poate fi creativă, atunci te încurajez să citești în continuare. Dacă deja îți folosești creativitatea, atunci poate ne ajuți în comentarii cu câteva exemple din experiențele tale.

De ce să fim creativi? Păi, în primul rând e important de reținut că fiecare persoană este unică. Un ADN unic pentru fiecare persoană de pe acest pâmănt. Îți dai seama? 7-8 miliarde de ADN-uri diferite? Cum e posibil? Înseamnă că fiecare în parte poate aduce o aromă unică acestei lumi. Iar când fiecare părticică este pusă împreună cu alta, se formează o lume mai bună.

Ne vom uita la un test de creativitate, care bineînțeles că nu este 100% precis, dar ne poate da niște „guide lines” înspre a ne cunoaște un pic mai bine. Hai să îți arăt rezultatul meu.

Pe scurt, lucrul de care mi-am dat seama după ce am făcut acest test a fost că am nevoie să ies din zona mea de confort. Am nevoie de experiențe care să mă scoată din „mintea” mea, și să explorez lumea din jurul meu.

Pentru asta este important să îmi găsesc colaboratorii potriviți.

Te încurajez să faci și tu testul, chiar aici.

Dacă ai timp, pune în comentarii ce tip ți-a ieșit. Sunt curios să aflu ce alte tipuri sunt în jurul meu.

Enjoy this post?

Buy Ovidiu Roman a coffee

More from Ovidiu Roman