Είναι αλήθεια! Ο Οδηγός Καλλιτέχνη έρχετ ...

Είναι αλήθεια! Ο Οδηγός Καλλιτέχνη έρχεται...

Apr 15, 2022

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΑΚΙΙΙΙ 🧡

Έχω καταχαρεί με την ανάρτηση του Οδηγού Καλλιτέχνη επιτέλους μετά από έναν χρόνο! Είναι αλήθεια και μπορείς να τον αποκτήσεις εδώ στο Buy me a coffee από 20 Απριλίου και φυσικά την ίδια μέρα στις 7.00μμ θα γίνει και LIVE Q+A στο TikTok για να με ρωτήσεις ότι θέλεις!

Για όλα τα members μου που με χαρά μετράμε ήδη τα 152, ο Οδηγός θα είναι σε ειδική εκπτωτική τιμή η οποία θα ισχύει για όλα τα extras και όλους τους Οδηγούς που θα αναρτώ στο εξής. Αυτό σημαίνει πως η εκπτωτική τιμή ισχύει για όλα τα ακολουθάκια μου, ανεξαρτήτου της συνδρομής που έχεις επιλέξει! Και το καλύτερο; Πολλά από τα extras που έρχονται για τα members θα είναι δωρεάν!

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις συνδρομές, τα extras και τα live zoom sessions που θα γίνονται στο εξής δεν έχεις παρα να μείνεις συντονισμένο και εγώ θα σου ανεβάσω σχετικό post εδώ που τα εξηγεί όλα! Δεν σου αρέσει να διαβάζεις; Θα στα πω και με ένα Tiktok video μην ανησυχείς!

Θα σου βάλω εδώ και τον σύνδεσμο για τον λογαριασμό μου στο Tiktok για να μπεις και να κάνεις register ώστε να σου έρθει ειδοποίηση την μέρα και ώρα του Live. Σε περιμένω!

Μέχρι τότε να προσέχεις και να είσαι ο εαυτός σου 🧡

Enjoy this post?

Buy Charikleia Mari Amersa a coffee

More from Charikleia Mari Amersa