2Generations
4 supporters
Maze Runner

Maze Runner

Jan 14, 2021

A cikk spojlereket tartalmaz. Ha még nem láttad a Maze Runner trilógiát, és szeretnéd megnézni, inkább gyere vissza azután, hogy a filmeket megnézted.

Hamarosan készítjük a videót a Maze Runnerről, ezért úgy gondoltam írok róla egy cikket. Egyszer, amikor Nórival filmeket néztünk, rátaláltunk a Maze Runnerre és elkezdtük nézni. Annyira megtetszett, hogy muszáj volt megnézzem a többi részt is, azóta ez a kedvenc filmem. Izgalmas, néha vicces, és néha szomorú is.

A filmben az útvesztő tetszett nekem a legjobban, mert ugye mindig változik az út. A kedvencem az első és a második rész. Az első azért, mert abban ki akarnak jutni az útvesztőből. A második meg azért, mert ott ismerjük meg Jorgét es Brendát, akiket nagyon kedvelek. Azt viszont sajnálom, hogy olyan sokan meghaltak a filmben és mindig megkönnyeztem, amikor valamelyik kedvenc szereplőm meghalt.

A kedvenc szereplőim Thomas, Minho, Newt, Brenda, Jorge, Harriet es Sonya. Szerintem Winston es Newt nem kellett volna meghaljon, mert egy csapatként sokkal erősebbek voltak mint azután, hogy szétváltak. Azt a jelenetet utáltam a legjobban az egész trilógiában, amikor Jason megölte Maryt. Ő kedves volt, és nem érdemelte ezt meg, mert segített Brendának.

A Maze Runner trilógiát azoknak ajánlom, akik bírják a lövöldözést es szeretik az izgalmas Filmeket. Annyira varom már, hogy befejezzük a könyvet és megcsináljuk a videót az első részről, hogy el tudjam mondani a véleményemet.  

Itt pedig a YouTube videónkat nézhetitek meg, amelyben összehasonlítjuk a könyvet a filmmel:

Enjoy this post?

Buy 2Generations a coffee

More from 2Generations